Storing & Onderhoud

24/7 bereikbaar

Heeft u een storing ben bent u per direct opzoek naar hulp? Bel nu!

STORINGSDIENST

Voorkomen is beter dan genezen!

Storingen komen soms bij toeval op. Ruim 3/4 van de storingen, met name aan de warmwatervoorziening, is echter te wijten aan achterstallig onderhoud.

Te lage waterdruk, belemmerde rookgasafvoer en vervuilde branders komen we regelmatig tegen.
De ingebouwde beveiligingen schakelen uw warmwatertoestel uit als niet meer aan de randvoorwaarden wordt voldaan.

En dat is eigenlijk jammer. Met een onderhoudsbeurt hadden deze storingen voorkomen kunnen worden. Een onderhoudsbeurt is goedkoper dan een storing. Bovendien wordt een onderhoudsbeurt gedaan op een moment dat het u niet ongelegen komt.

Kans op storingen verkleinen? Meldt u aan voor onderhoudsservice. In de onderstaande overzichten vindt u een overzicht van alle soorten onderhoud die Installatiebedrijf Herold Pouwels u biedt. Voor vragen kan u altijd contact met ons opnemen. 

Storingsdienst

Het kan altijd even misgaan. En dat gebeurd natuurlijk ook altijd op het moment dat het slecht uitkomt. Ook dan laten we u niet in de steek. Of nu nu vaste klant bent bij ons of niet. Onze storingsdienst is 7 dagen per week dag en nacht actief. U kunt ons bereiken op het storingsnummer 0522-783005 of door te bellen naar ons reguliere nummer en te kiezen voor 9 in het keuzemenu. 

Onderhoudscontract

Onderhoudscontract voor CV-ketel of warmtepomp
7,50 al vanaf
  • Jaarlijks onderhoud
  • 24/7 Storingsdienst