DIENSTEN

Gasinstallaties

Gas nog steeds hoofdleverancier van energie

Herold Pouwels is een allround installateur die de expertise heeft om al uw gas gerelateerde installatiebehoeften aan te pakken. Ons bedrijf wordt erkend als een erkend en gediplmeerd installateur voor gas en we bieden complete nieuwbouwverbindingen aan. Niet alleen dat, maar we bieden ook oplossingen voor veranderingen of onderbrekingen in uw installatie. Onderhoud, reparaties of vervangingen van uw centrale verwarmingssysteem en boiler kunnen allemaal deskundig door ons worden uitgevoerd. Met betrekking tot renovaties kunnen we berekenen of de capaciteit van uw huidige verwarmingssysteem voldoende is of dat een krachtigere boiler de voorkeur heeft.

Bovendien kan ons team berekenen welke radiator het meest geschikt is voor elke kamer, waardoor u een comfortabele en efficiënte verwarmingsoplossing krijgt die aan uw unieke behoeften voldoet. Kies Herold Pouwels en wij zullen voor al uw gasinstallatiebehoeften zorgen.

Op het gebied van gasinstallaties komen deze werkzaamheden het meeste voor:

VCA gecertificeerd. Veiligheid voorop!

Gas is uitermate brandbaar en bepaald niet ongevaarlijk. Daarom is de aanleg van gasinstallaties een zorgvuldig en secuur karwei waarbij ieder onderdeel van het leidingwerk en de installatie zorgvuldig gecontroleerd moet worden op juiste aansluiting en correcte werking. Installatiebedrijf Herold Pouwels is VCA gecertificeerd. Getraind in het keuren van installaties. Een veilig gevoel.

Contact

Bent u benieuwd wat Installatiebedrijf Herold Pouwels voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op!