DIENSTEN

Elektra

De bron van de toekomst: Elektra

Sinds Edison in 1879 de eerste gloeilamp heeft ontwikkeld is het allemaal snel gegaan. Al in 1886 werd de eerste elektriciteitscentrale in Nederland in gebruik genomen om 350 gloeilampen te laten branden. Die gloeilampen zijn inmiddels uitgestorven, maar elektriciteit staat eigenlijk nog aan begin van de ontwikkeling. Aan de ene kant de energiebron, hoe komen we aan elektriciteit, de distributie, van 127 Volt via 220 volt naar Europees 230 Volt, en de toepassingen. In plaats van gloeilampen nu ledverlichting en als nieuwe verbruikersgroep het vervoer. Van gazonmaaier via fiets elektrische auto’s en warmtepompen. Elektriciteit heeft zich ontwikkeld tot de universele bron van aandrijving

Veilige ombouw naar intensiever thuisnet

Door toenemend gebruik van elektriciteit zal de infrastructuur in vele woningen geleidelijk moeten worden aangepast. Op een eenvoudige standaard aansluiting van 3 maal 16Ampere is het bv niet mogelijk om elektrisch te koken of een sauna in te richten. Installatiebedrijf Herold Pouwels is als VCA gecertificeerde installateur bij uitstek uw raadgever aanpassing van de elektriciteitsdistributie in uw woning of bedrijfspand.
Daarnaast kunnen we u ook tal van mogelijkheden laten zien op het gebied van domotica, besturing van diverse schakelingen die het comfort in huis vergroten of efficiënter laten verlopen.

Installatiebedrijf Herold Pouwels voert de volgende werkzaamheden voor u uit:

Contact

Bent u benieuwd wat Installatiebedrijf Herold Pouwels voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Installatiebedrijf Herold Pouwels is VCA gecertificeerd. Getraind in het het keuren van installaties. Een veilig gevoel.