DIENSTEN

Zonnepanelen

Zonnepanelen: duurzaam energie opwekken

Het is inmiddels een vertrouwde techniek en bijna een “must have”. Het leuke van zonnepanelen is dat je eigen elektriciteitsverbruik met eigen middelen op kunt wekken als de ligging van je huis niet tegen zit. De techniek is inmiddels redelijk uitgekristalliseerd en dat betekent een redelijk risicoloze investering zolang er nog gesaldeerd kan worden. Installatiebedrijf Herold Pouwel heeft onlangs zonnepanelen aangelegd bij diverse klanten. Bij de aanleg van de zonnepanelen wordt rekening gehouden met de salderingsregeling. Deze regeling houdt in dat de energie die wordt opgewekt door de zonnepanelen en niet direct wordt gebruikt, teruggeleverd kan worden aan het net. De teruggeleverde energie wordt afgetrokken van de energie die gebruikt wordt uit het netwerk. Hierdoor hoeft er minder energie van het netwerk te worden afgenomen en kan er bespaard worden op de energierekening. De salderingsregeling is nog beperkt beschikbaar en stopt in zijn geheel in 2031.

Berekening

Om te berekenen hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om een bepaald energieverbruik op te wekken, wordt er een berekening gemaakt. Er wordt onder andere gekeken naar het gemiddelde jaarlijkse energieverbruik, de ligging van het dak en de beschikbare ruimte voor de zonnepanelen. Op basis van deze gegevens wordt er een passend advies gegeven en kan de installatie van de zonnepanelen worden uitgevoerd.

Bijdragen aan een duurzamere wereld

Door het gebruik van zonnepanelen wordt er niet alleen bespaard op de energierekening, maar wordt er ook bijgedragen aan een duurzamere wereld. Installatiebedrijf Herold Pouwels draagt hier graag aan bij door het leveren en installeren van hoogwaardige zonnepanelen.

VCA gecertificeerd. Veiligheid voorop!

Gas is uitermate brandbaar en bepaald niet ongevaarlijk. Daarom is de aanleg van gasinstallaties een zorgvuldig en secuur karwei waarbij ieder onderdeel van het leidingwerk en de installatie zorgvuldig gecontroleerd moet worden op juiste aansluiting en correcte werking. Installatiebedrijf Herold Pouwels is VCA gecertificeerd. Getraind in het keuren van installaties. Een veilig gevoel.

Vrijlbijvende informatie aanvragen?

Wilt u graag informatie aanvragen of de aanleg van zonnepanelen? Of wilt u een offerte aanvragen?

Contact

Bent u benieuwd wat Installatiebedrijf Herold Pouwels voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op!

VCA gecertificeerd