DIENSTEN

Warmtepompen

Warmtepompen: het duurzame alternatief voor de CV-ketel

Als je op zoek bent naar een duurzame manier om je huis te verwarmen, dan is een warmtepomp een goede optie. Installatiebedrijf Herold Pouwels is gespecialiseerd in de installatie van warmtepompen. Wij staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste warmtepomp voor jouw woning en het installeren ervan.

De installatie van een warmtepomp is een belangrijke investering, en daarom is het belangrijk om in zee te gaan met een ervaren installatiebedrijf die beschikt over de nodige certificeringen en keurmerken. Bij Installatiebedrijf Herold Pouwels kun je rekenen op kundige en betrouwbare service. Wij zorgen ervoor dat de installatie van jouw warmtepomp op een professionele en efficiënte manier wordt uitgevoerd.

Met een warmtepomp kun je flink besparen op je gasrekening en draag je bij aan een beter milieu. Bij Installatiebedrijf Herold Pouwels geloven wij dat duurzaamheid belangrijk is en willen wij onze klanten helpen om hier ook aan bij te dragen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de installatie van een warmtepomp.

Werking warmtepomp

Een warmtepomp werkt op basis van het overbrengen van warmte van een bron met een lage temperatuur naar een bron met een hogere temperatuur. De pomp maakt gebruik van een vloeibaar koelmiddel dat verdampt en condenseert. Bij het verdampen van het koelmiddel wordt warmte onttrokken aan de bron met lage temperatuur, zoals de buitenlucht, de bodem of het grondwater. Vervolgens wordt het gasvormige koelmiddel samengeperst, waardoor het sterk opwarmt. Bij het condenseren van het koelmiddel wordt de opgenomen warmte weer afgegeven aan de bron met hogere temperatuur, bijvoorbeeld het verwarmingssysteem van een gebouw. Het proces van verdampen en condenseren kan herhaald worden, waardoor de warmtepomp effectief warmte kan overbrengen en gebruiken als verwarming voor een gebouw, zonder dat dit zorgt voor uitstoot van broeikasgassen.

BRL 6001-21 gecertificeerd

Installatiebedrijf Herold Pouwels heeft onlangs de BRL 60001-21 certificering behaald. Deze certificering houdt in dat het bedrijf voldoet aan de kwaliteitseisen voor het ontwerpen, installeren en beheren van klimaatinstallaties in gebouwen. Met deze certificering laat Installatiebedrijf Herold Pouwels zien dat ze gedegen kennis hebben van de wet- en regelgeving omtrent klimaatinstallaties en dat ze zorgen voor een veilige en duurzame installatie. Voor opdrachtgevers is deze certificering een geruststelling dat zij kunnen rekenen op een installatiebedrijf dat vakbekwaam is en voldoet aan alle eisen en richtlijnen. Installatiebedrijf Herold Pouwels heeft hiermee een belangrijke stap gezet en kan zich hiermee onderscheiden in de branche.

Vrijlbijvende informatie aanvragen?

Wilt u graag informatie aanvragen over de aanleg van een warmtepomp? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij helpen u graag. Neem vandaag nog contact met ons op

Contact

Bent u benieuwd wat Installatiebedrijf Herold Pouwels voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op!